Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Spania – Elveţia (10 octombrie 2020). Ne dublăm banii cu o victorie spectaculoasă

Ponturi pariuri Spania – Elveţia (10 octombrie 2020). Prima şi ultima clasată din Grupa 4 se întâlnesc de la ora 21:45 în prima divizie a Ligii Naţiunilor. Spania o poate scoate pe Elveţia din cursa spre finala competiţiei, cu 3 runde înainte de finalul grupelor.

Spania, invincibilă de 2 ani

Ponturi pariuri Spania – Elveţia (10 octombrie 2020). La precedenta ediţie de Nations League, Spania nu a ieşit din grupă, terminând în spatele Angliei. De altfel, ultima înfrângere a ibericilor a fost împotriva Croaţiei, în ultimul meci din acel turneu. Spaniolii au bifat ulterior 14 partide fără înfrângere, câştigându-şi grupa de calificare la Euro. În primele două runde de Liga Naţiunilor din acest an, au smuls un egal nemţilor, în minutul 90+6, după care au demolat Ucraina cu 4-0.

Elveţia, slabă în deplasare

Ponturi pariuri Spania – Elveţia (10 octombrie 2020). Elveţia a jucat finala mică la precedenta ediţie a competiţiei, după ce a depăşit Belgia în grupă, graţie rezultatelor directe. În faza eliminatorie a pierdut cu Portugalia, care avea să ia trofeul, dar şi cu Anglia, la loviturile de departajare. Elveţienii şi-au obţinut biletele pentru Euro, prin preliminariile clasice, clasându-se pe primul loc, la un punct peste Danemarca, în Grupa D. În primele două etape de Liga Naţiunilor, Elveţia a obţinut, de asemenea, o remiză 1-1 cu Germania, dar a pierdut cu 1-2 în Ucraina, ajungând pe ultimul loc al grupei, cu doar un punct. Oaspeţii de azi au o singură victorie în deplasare în precedentele 5 partide disputate, 6-1 în Gibraltar. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,10.

Ponturi pariuri Spania – Elveţia (10 octombrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Spania – Elveţia (10 octombrie 2020). Paradoxal, în ultimii 10 ani, Elveţia are rezultate mai bune în partidele directe. Cele două s-au întâlnit în faza grupelor la Mondialul din 2010. Spania, care avea să ridice trofeul, a pierdut cu 0-1 în primul meci. A doua confruntare dintre cele două a avut loc în 2018, meci amical, şi s-a încheiat 1-1, la Villarreal. Deşi a nu este una dintre echipele de primplan al Europei, Elveţia a demonstrat că poate pune probleme oricărui adversar şi nu ne-ar mira dacă ar înscrie la Madrid. Puteţi încerca şi:

  • 1,75 – cota pentru „oaspeţii marchează”
  • 1,95 – cota pentru „ambele marchează”
  • 2,02 – cota pentru „2 pauză / 2 final”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare