Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Spania – România: cota 2.30 de la ultimul meci!

Ponturi pariuri Spania – România: cota 2.30 de la ultimul meci! Chiar dacă nu mai are nicio șansă, România vrea să închidă cu capul sus preliminariile. Din acest motiv, ne așteptăm să îl vedem pe Cosmin Contra trimițând pe teren o echipă foarte ofensivă, care va înscrie cel puțin un gol.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Spania – România

Spania este singura echipă neînvinsă din această grupă în aceste preliminarii pentru EURO 2020. Ibericii au disputat nouă meciuri și au câștigat șapte dintre ele, iar în celelelate două au făcut egal. Acum, joacă ultimul duel din preliminarii pe teren propriu, așa că ne așteptăm să vedem un meci în care ibericii vor face tot posibilul să își ia la revedere de la fani cu o victorie. Probabil o parte dintre rezerve se vor afla pe teren, așa că șansele să vedem un meci deschis sunt destul de mari. Din acest motiv, recomandăm să pariați relaxați pe acest duel.

Spania – România Ambele înscriu @ 2.30

+ alte 4 ponturi beton pentru Spania – România

De partea cealaltă, România s-a făcut de râs în aceste preliminarii și nu a reușit să câștige niciun meci cu primele trei echipe din grupă. Nu ne așteptăm să o facă nici acum, dar suntem de părere că va înscrie măcar un gol. Din acest motiv, pronosticul nostru principal este pe goluri de ambele părți.

  • 1,20 este cota pentru 1 solist
  • 1,55 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 3,75 este cota pentru X pauză / 1 final
  • 8,50 este cota pentru 2-1 scor corect

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare