Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Spania – Ucraina (6 septembrie 2020). Victoria ne dublează banii

Spania

Ponturi pariuri Spania – Ucraina (6 septembrie 2020). Etapa a doua de meciuri în Liga Naţiunilor debutează astăzi, iar de la 21:45 avem parte de un duel interesant. Spania primeşte vizita Ucrainei în Grupa 4 a Diviziei A.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Spania are avantajul terenului propriu

Ponturi pariuri Spania – Ucraina (6 septembrie 2020). Spaniolii au plecat cu un punct din Germania, smuls printr-un gol marcat în prelungirile partidei, în minutul 90+6. Acum, însă, evoluează pe teren propriu, împotriva unui adversar mai accesibil, ceea ce înseamnă că ar trebui să obţină o victorie relativ facilă.

Ucraina conduce grupa

Ponturi pariuri Spania – Ucraina (6 septembrie 2020). Ucraina e liderul grupei, după o singură partidă ce-i drept. A trecut, pe teren propriu de Elveţia, cu scorul de 2-1. Yarmolenko a deschis scorul în minutul 14, Seferovic a egalat în 41, iar Zinchenko a adus victoria echipei sale prin reuşita din minutul 68. Ex-sovieticii au o formaţie interesantă, în special de la mijloc în sus, dar portarul Pyatov rămâne punctul nevralgic. E capabil să apere orice, dar şi să greşească mingile cele mai simple. „1 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,04.

Ponturi pariuri Spania – Ucraina (6 septembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Spania – Ucraina (6 septembrie 2020). Prima etapă de Liga Naţiunilor s-a dovedit destul de echilibrată şi de zgârcită în goluri. Din 54 de formaţii implicate, doar 4 formaţii au înscris de cel puţin 3 ori: Portugalia, Cehia, Rusia şi… Insulele Feroe. Partidele respectivelor au fost, de altfel, singurele de peste 3,5 goluri. În lumina acestor informaţii, puteţi încerca şi:

  • 1,57 –cota pentru „peste 1,5 goluri gazde”
  • 2,00 – cota pentru „Nu marchează oaspeţii”
  • 5,80 – cota pentru „scor exact 2-0”

Agenții autorizate