Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Ponturi pariuri Spartak Varna – Septemvri Sofia (31.05.2023). Ultima şansă!

Spartak Varna - Septemvri Sofia
Ponturi pariuri Spartak Varna - Septemvri Sofia (31.05.2023). Ultima şansă!

Pentru Spartak Varna, ultima clasată din Bulgaria, meciul cu Septemvri Sofia, aflată imediat deasupra în clasament, este ultima şansă de salvare de la retrogradare. Meciul se joacă miercuri, 31.05.2023, de la ora 19:30, în penultima etapă.

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Spartak Varna, neînvinsă în play-out

Deşi e ultima în clasament, Spartak Varna este şi singura formaţie care nu a pierdut niciun meci în play-out. Are două remize şi o victorie. A terminat 1-1 în deplasare cu primele două clasate, Botev şi Beroe, şi a învins 2-1 pe Hebar, contracandidată la evitarea retrogradării. Spartak este o echipă de teren propriu, fără doar şi poate. Afară nu a câştigat niciodată în acest campionat, în 17 partide. A strâns doar 6 puncte departe de casă, în timp ce, pe teren propriu, a acumulat 14 puncte (3 victorii, 5 remize în 16 meciuri).

Septemvri, 6 înfrângeri la rând afară

De partea cealaltă, Septemvri a pierdut în handicap ambele meciuri jucate în deplasare în acest play-out: 0-2 la Beroe şi 1-3 la Hebar. A luat 3 puncte cu Pirin, dar pe teren propriu. Septemvri, la fel ca echipa gazdă, nu evoluează prea bine în deplasare. A pierdut 12 din 17 partide afară, inclusiv pe cele mai recente 6! Septemvri are 3 puncte peste Spartak şi unul sub Hebar. Dacă diseară gazdele câştigă, iar Hebar se impune la Botev, Septemvri şi Spartak vor retrograda. Totuşi, pentru gazde, victoria e singura opţiune. „PSF 1” are cota 1,79.

Ponturi pariuri Spartak Varna - Septemvri Sofia (31.05.2023)

Ponturi pariuri Spartak Varna – Septemvri Sofia (31.05.2023)

Alte 3 ponturi la Spartak Varna – Septemvri Sofia

În directe, 7 la număr, niciodată nu a câştigat echipa care a evoluat în deplasare. Mai mult, Spartak a câştigat toate cele 3 partide de pe teren propriu, marcând de fiecare dată de două ori. Puteţi încerca şi:

  • 1,75 – cota pentru „gazdele deschis scorul”
  • 1,97 – cota pentru „peste 1,5 goluri gazde”
  • 2,11 – cota pentru „1”

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate