Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Spezia – Frosinone, 20 august 2020. Facem profit cu play-off-ul pentru Serie A

Ponturi pariuri Spezia – Frosinone, 20 august 2020. Facem profit cu play-off-ul pentru Serie A. Astăzi vom afla ultima echipă care promovează Serie A. Partida decisivă se joacă de la ora 22:15.

Ponturi pariuri Spezia – Frosinone, 20 august 2020

  • Spezia este cea mai mare surpriză din acest play-off. După ce a terminat pe ultima poziţie de pe podium, a trecut de Chievo, scor 0-2 şi 3-1, şi acum este la un pas de o promovarea istorică. Echipa gazdă s-a impus în tur cu 1-0 şi tot ce are de făcut este să apere acest rezultat.

Facem profit cu play-off-ul pentru Serie A

  • De partea cealaltă, Frosinone s-a calificat în play-off după ce a ocupat locul opt, apoi a trecut de Cittadella, scor 2-2 și 3-2 în prelungiri, şi de Pordenone cu 0-1 și 2-0. Acum, oaspeţii au de recuperat golul primit în manşa tur pentru a spera la promovare.

Spezia – Frosinone 2-5 goluri @ 1,51

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate