Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Stan Wawrinka – Carballes Baena. Elvețianul ne aduce banii

Continuăm seria pariurilor de la începutul acestei săptămâni cu meciul Stan Wawrinka – Carballes Baena, din cadrul turului inaugural de la ATP Gstaad. Meciul este programat marți, 18 iulie, pe terenul central, cu începere după ora 14:00, ora României.

Elvețianul se simte excelent pe zgură

Stan Wawrinka revine pe zgură, suprafața sa favorită. După un parcurs scurt la Wimbledon, unde l-a întâlnit pe Djokovic în turul secund, elvețianul vrea să arate un joc mult mai bun la revenirea pe suprafața roșie. În acest an Wawa a avut rezultate bune pe zgură.

Primul meci de la turneul din Elveția nu va fi deloc ușor. Adversarul e unul solid pe zgură, dar elvețianul are toate armele pentru un debut cu dreptul la competiția de la Gstaad.

Spaniolul joacă și el bine pe suprafața roșie

Roberto Carballes Baena se simte și el bine pe zgură. Ibericul s-a remarcat în trecut pe suprafața roșie, iar rezultatele au fost bune. În acest an spaniolul s-a impus la competiția de la Marrakech.

După eliminarea de la Wimbledon, Baena a jucat săptămâna trecută la challengerul de la Salzburg. Acolo unde însă a fost eliminat încă din primu tur de către Blaz Rola, un jucător modest. Meciul cu Wawrinka se anunță complicat, dar și ibericul poate evolua la un nivel mai ridicat.

Cotă de 1,45 la Stan Wawrinka – Carballes Baena

Stan Wawrinka are o experiență vastă pe zgură. Elvețianul a arătat un joc bun în acest an pe suprafața roșie și vrea să obțină rezultate bune și la la ultimele turnee din această lună. Adversarul din prima rundă de la Gstaad nu va fi unul ușor de învins, dar Stan are prima șansă. Iar noi vom miza pe victoria acestuia, la o cotă decentă în oferta Betano.

Ponturi pariuri Stan Wawrinka - Carballes Baena

Ponturi pariuri Stan Wawrinka – Carballes Baena

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate