Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Stefanos Tsitsipas – Holger Rune. Danezul e în formă!

A treia zi de la Turneul Campionilor programează cele două partide din etapa a doua. Începem cu analiza disputei Stefanos Tsitsipas – Holger Rune, din cadrul grupei A. Meciul este programat marți, 14 noiembrie, pe terenul central, cu începere după ora 15:30, ora României.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Tsitsipas, eșec clar în primul meci de la Torino

Stefanos Tsitsipas a arătat un joc relativ bun în primul meci, contra lui Jannik Sinner. Dar grecul a pierdut în minimum de seturi în fața italianului, 3-6, 4-6. Și nu au fost momente în care grecul să fie la conducerea partidei și să pune cu adevărat probleme favoritului publicului.

Meciul cu Rune poate fi decisiv pentru grec. Un succes îl mai ține pe pe Stefanos în cursa pentru locul doi, în timp ce un eșec face ca ultima partidă din grupe să fie doar pentru statistică.

Rune, al doilea eșec cu Djokovic în mai puțin de 2 săptămâni

Holger Rune a jucat fantastic în primul meci de la Turneul Campionilor. Aflat în premieră la competiția ce se desfășoară la Torino, danezul a cedat în trei seturi contra lui Djokovic. Dar tânărul sportiv din Danemarca a luptat de la egal la egal cu liderul mondial.

Chiar dacă a pierdut, Rune va aborda partida cu Tsitsipas cu mare încredere. Mai ales după evoluția cu Djokovic. Iar o victorie îi dă șanse la calificare.

Cotă de 1,65 la Stefanos Tsitsipas – Holger Rune

Un meci mai mult decât interesant se anunăță între Tsitsipas – Rune. Cei doi jucători au nevoie de victorie în această după amiază pentru a mai spera la calificare. Credem că partida va fi care pe care, dar noi vom miza pe succesul tânărului danez.

Ponturi pariuri Stefanos Tsitsipas - Holger Rune

Ponturi pariuri Stefanos Tsitsipas – Holger Rune

Joacă responsabil!

Agenții autorizate