Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Struff – Hurkacz. Duelul serviciilor în semifinale la Stuttgart

Prima săptămână din sezonul verde e aproape de final, iar cele două turnee au ajuns la penultimul act al întrecerii. Mai întâi mergem în Germania și analizăm confruntarea dintre Struff – Hurkacz, din cadrulei celei de-a doua semifinale de la ATP Stuttgart. Partida este programată sâmbătă, 17 iunie, pe central și va începe după ora 16:30, ora României. 

Struff aproape de o nouă finală în acest sezon

Jan-Lennard Struff a început foarte bine și aventura în sezonul de iarbă. Germanul care a impresionat pe zgură în această primăvară nu a cedat set în cele 3 partide jucate în fața propriilor fani. Zhang, Paul și Gasquet au fost jucătorii pe care neamțul i-a eliminat în drumul spre semifinale.

În penultimul act al competiției, Struff îl va întâlni pe favoritul 4 al întrecerii, uriașul din Polonia, Hubert Hurkacz. Chiar dacă placă cu șansa a doua, credem că favoritul publicului poate furniza surpriza și să joace din nou într-o finală ATP.

 

 

Hurkacz, fără minge de break oferită în ultimul meci

Hubert Hurkacz e unul din jucătorii cei mai buni pe suprafața verde. Datorită serviciului său foarte puternic, polonezul câștigă foarte ușor punctele. Totuși Hubi a început mai greu aventura în acest an pe iarbă. Uriașul din Polonia a avut nevoie de trei seturi, din care două cu tie-break pentru a se impune în fața japonezului Yosuke Watanuki, 4-6, 7-,6 7-6.

Mult mai ușor a fost în sferturi, contra unui jucător mult mai solid pe iarbă, Christopher O’Connell, 6-3, 6-4. 91% procentaj al punctelor câștigate cu prima minge! Meciul din semifinale va fi fără doar și poate cel mai greu de la acest turneu, dar polonezul pleacă cu prima șansă.

Cotă de 1,76 la Struff – Hurkacz

Se anunță un meci care pe care în semifinala a doua de la Stuttgart. Ambii jucători au evoluat foarte bine pe parcursul acestei săptămâni, fiind avantajați și de arma principală pe iarbă: serviciul! Hurkacz e superior la acest capitol, dar germanul nu e cu mult în spate nici el. Credem că game-urile se vor derula rapid și vom vedea cel puțin 24 de game-uri.

Ponturi pariuri Struff - Hurkacz

Ponturi pariuri Struff – Hurkacz

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate