Urmareste-ne

Ponturi Germania

Ponturi pariuri Stuttgart – Darmstadt (22.09.2023). Goluri și bani pe jos pentru pariori

Stuttgart

Stuttgart și Darmstadt se înfruntă, vineri, în etapa a 5-a din Bundesliga – Germania. Gazdele caută să câștige al treilea meci consecutiv în campionat. De partea cealaltă, oaspeții sunt încă în așteptarea primei victorii a sezonului. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Stuttgart, o forță în atac

Stuttgart este surpriza începutului de sezon în Bundesliga. După patru partide a adunat nouă puncte și are cel mai bun atac (14). În prima etapă, roș-albii au învins pe VfL Bochum (5-0). Ulterior, a urmat un duș rece pentru șvabi, cu RB Leipzig (1-5). Stuttgart a strâns, însă, rândurile, iar rundele următoare a obținut victorii clare cu Freiburg (5-0) și Mainz (3-1). Gazdele nu se vor putea baza pe Josha Vagnoman și Nikolas Nartey, ambii accidentați. Totodată, Thomas Kastanaras va fi evaluat înainte de lovitura de început, în timp ce Woo-Yeong Jeong este încă la reprezentativa Coreei de Sud.

Darmstadt, egal spectaculos cu Gladbach

De partea cealaltă, Darmstadt este una dintre nou-promovate. Impactul cu Bundesliga nu este cel așteptat. În prezent, ocupă locul 17, penultimul, cu un singur punct. Totuși, în etapa trecută, Darmstadt a obținut un rezultat promițător, pe teren propriu, cu Gladbach (3-3). Înainte de acest meci, a suferit înfrângeri succesive cu Eintracht Frankfurt (0-1), Union Berlin (1-4) și Bayer Leverkusen (1-5). Maglica este suspendat și nu va evolua cu Stuttgart. Va lipsi inclusiv Fabio Torsiello, accidentat. Fraser Hornby, Christoph Zimmermann, Matthias Bader, Oscar Vilhelmsson și Braydon Manu sunt incerți.

La prima vedere, Stuttgart este favorită, dar Darmstadt a lăsat o impresie bună în etapa trecută și credem că va pune probleme roș-albilor. Ambele marchează” are cotă 1.74.

Stuttgart – Darmstadt (22.09.2023)

Stuttgart – Darmstadt (22.09.2023)

Alte trei variante

  • 1.54 – este cota pentru “peste 2.5 goluri”
  • 1.54 – este cota pentru “Stuttgart câștigă și peste 1.5 goluri”
  • 1.82 – este cota pentru “3-5 goluri”

Joacă responsabil!

Agenții autorizate