Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Stuttgart – FC Koln, 23 octombrie 2020. Vezi pronosticul care aduce profit

Ponturi pariuri Stuttgart – FC Koln, 23 octombrie 2020. Vezi pronosticul care aduce profit. Duelul de la ora 21:30, de pe Mercedes-Benz Arena, deschide etapa cu numărul cinci din Bundesliga.

Ponturi pariuri Stuttgart – FC Koln, 23 octombrie 2020

  • Stuttgart nu arată ca o echipă ce tocmai a revenit în Bundesliga. După primele patru etape, gazdele ocupă poziţia a cincea, una de cupă europeană, şi au şapte puncte. Au câştigat de două ori, cu Mainz şi Hertha, au remizat cu Leverkusen şi au pierdut cu Freiburg. Forma de moment este excelentă şi mă aştept să obţină o nouă victorie.

Stuttgart – FC Koln, 23 octombrie 2020

  • De partea cealalată, Koln arată ca o echipă de ligă secundă în acest debut de nou sezon. Are un singur punct după patru meciuri, obţinut în ultima etapă cu Frankfurt. În rest, a pierdut pe linie, 2-3 în prima rundă, acasă, cu Hoffenheim, 0-1 în deplasare cu Bielefeld şi din nou pe teren propriu cu Gladbach, 1-3. Din ce a jucat până acum, Koln este o echipă predispusă la primirea unui număr ridicat de goluri. Consider că va pierde şi de această dată.

Stuttgart – FC Koln 1 @ 2,05

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii