Urmareste-ne

Ponturi Germania

Ponturi pariuri Stuttgart – Hamburger SV (01.06.2023). Barajul pentru Bundesliga îți aduce profit

Stuttgart nu concepe să nu rămână în Bundesliga

Stuttgart și Hamburger SV se întâlnesc joi, 1 iunie, în prima manșă a barajului de menținere/promovare în Bundesliga. Gazdele nu au putut evita barajul după ce, în ultima etapă din Bundesliga, au remizat cu Hoffenheim. Oaspeții s-au bucurat mult prea devreme de promovarea directă, dar contracandidata Heidenheim a revenit spectaculos în finalul meciului de la Regensburg și a trimis-o pe Hamburger SV la baraj. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Stuttgart, neînvinsă în ultimele trei meciuri

În ultima etapă din Bundesliga, Stuttgart nu a profitat de pasul greșit al celor de la Augsburg și nu a putut evita locul de baraj. Augsburg a pierdut la Gladbach cu 2-0, suferind al treilea eșec la rând în finalul sezonului. În aceste condiții, Stuttgart avea nevoie de victorie cu Hoffenheim, pentru a se salva cu totul de la retrogradare. Echipa lui Sebastian Hoeness nu a scos decât o remiză, 1-1, și a terminat pe locul 16, de baraj, la un punct în spatele celor de la Augsburg. O victorie și două remize a bifat Stuttgart în ultimele trei meciuri. Totodată, în fiecare din ultimele nouă meciuri oficiale a primit cel puțin un gol.

Hamburger SV a trecut de la extaz la agonie

De partea cealaltă, Hamburger SV a ratat la mustață promovarea directă în Bundesliga. Ultima etapă din 2.Bundesliga a fost una nerecomandată cardiacilor. Hamburger SV s-a impus cu 1-0 la Sandhausen, iar la scorurile înregistrate în momentul în care jocul se încheiase, era promovată în Bundesliga. Fanii deja sărbătoreau pe teren, întrucât una dintre contracandidate, Heidenheim, era condusă cu 2-1 la Regensburg.

Dar, într-un final nebun de meci, Heidenheim a marcat două goluri, a câștigat meciul și a promovat direct, trimițând-o pe Hamburger SV la baraj. A treia victorie consecutivă din finalul sezonului nu i-a fost de folos în îndeplinirea obiectivului. Dar, mai are o șansă la baraj. Echipa lui Tim Walter a terminat cu doar un punct în spatele lui Heidenheim și Darmstadt, care au promovat direct în Bundesliga.

Hamburger SV, cel mai bun atac din 2.Bundesliga

Hamburger SV trebuie să se remonteze urgent după dezamăgirea din weekend. Oaspeții vin la Stuttgart cu statutul de echipa cu cel mai bun atac din liga secundă, cu 70 de goluri marcate în 34 de meciuri. Ambele echipe vor căuta să se îndepărteze rapid de dezamăgirea de a nu-și fi îndeplinit obiectivele, ajungând astfel la acest meci de baraj. În prima manșă, ne așteptăm la reușite de ambele părți, atât Stuttgart, cât și Hamburger SV dorind să bifeze sezonul viitor de Bundesliga. „Ambele marchează” are cotă 1.58.

Ponturi pariuri Stuttgart - Hamburger SV (01.06.2023)

Ponturi pariuri Stuttgart – Hamburger SV (01.06.2023)

Alte trei ponturi pariuri Stuttgart – Hamburger SV

  • 1.59 – este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1.89 – este cota pentru „gazdele deschid scorul și câștigă meciul”
  • 1.94 – este cota pentru „1 și peste 2,5 goluri”

 

Agenții autorizate