Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri SUA – Olanda Cupa Mondială 07.07.2019

Am ajuns și în fața finalei de Cupă Mondială, de fotbal feminin. Fetele ne-au oferit câteva meciuri extrem de interesante, iar afluența de public a fost una senzațională.

Ponturi pariuri SUA – Olanda Cupa Mondială 07.07.2019

Cum era și de așteptat, SUA a ajuns în finală. Nu același lucru se poate spune de olandeze, „batavele” aveau și ele o șansă la acest lucru, dar era una mică la startul turneului. Ambele formații sunt neînvinse până acum, dacă americancele au victorii pe linie, olandezele au terminat la egalitate după cele 90 de minute din semifinală, dar s-au impus până la penalty-uri în fața suedezelor. SUA a câștigat grupa din care a făcut parte și nu doar că a câștigat, a făcut și spectacol. Suedia, Chile și Thailanda au fost adversarele întâlnite, trei victorii au reușit americancele, fără să primească vreun gol, golaverajul fiind de 18-0.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

 

Ponturi SUA vs Olanda din 07.07.2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Ponturi pariuri SUA – Olanda Cupa Mondială 07.07.2019

În meciul de debut cu Thailanda, SUA s-a impus cu scorul de 13-0. Olanda și-a câștigat și ea grupa din care a făcut parte, tot cu victorii pe linie, doar că la capitolul golaveraj lucrurile au stat puțin diferit: 6-2, Olanda a fost într-o grupă cu Canada, Camerun, Noua Zeelandă. Pentru americance au urmat trei victorii identice, 2-1, cu Anglia, Spania și Franța. Olanda a trecut greu de tot în optimi de Japonia, 2-1, după un meci dominat de nipone, 2-0 în sferturi de Italia, după care a urmat meciul cu Suedia din semifinale.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori până acum, de fiecare dată dată s-a impus SUA și de fiecare dată s-a întâmplat să fie și același scor: 3-1. SUA pleacă din postura de mare favorită în această finală, dar batavele sunt o echipă greu de învins și au demonstrat acest lucru pe tot parcursul acestui turneu.

+ posts
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii