Urmareste-ne

ALTELE

Ponturi pariuri SUA – Panama (28.03.2022). Duel de totul sau nimic! Cine merge la Mondial?

Statele Unite ale Americii nu trebuie să câștige partida cu Costa Rica

Un eveniment foarte important care o sa aibă loc luni dimineața, este partida dintre Statele Unite ale Americii și Panama. Meciul contează pentru preliminariile Cupei Mondială din Qatar. E penultima etapă din grupă, iar jocul începe la ora 02:00, ora României. Betmag a analizat situaţia grupei şi vă propune, mai jos, câteva ponturi pentru pariuri la SUA – Panama (28.03.2022)

Ponturi pariuri SUA – Panama (28.03.2022): americanii au nevoie de punct sau puncte

SUA se află pe locul 2, cu 22 de puncte câștigate în cele 12 partide disputate. Americanii au mers bine în această campanie de calificări, care poate fi terminată cu succes la sfârșitul meciului cu Panama, care pare a fi cel mai important. Spunem important pentru că Panama este pe locul 5, cu 18 puncte, iar SUA pe 2, cu 22 de puncte. Dacă oaspeții câștigă cele 3 puncte diseară, distanța dintre cele două naționale se va diminua la un punct înaintea ultimului meci. SUA are nevoie de un punct sau 3 pentru a fi, în mare parte, sigură de calificarea la Cupa Mondială. Americanii pot pierde calificarea pe mâna lor, deoarece au pierdut puncte importante în înfrângerea din tur împotriva panamezilor, scor 1-0, dar și din cauza egalului cu Jamaica, scor 1-1.

Panama trebuie să câștige dacă vrea să se califice

Față de americani, Panama are nevoie mare de o victorie în acest meci, care este extrem de important, chiar decisiv. Panama a pierdut puncte importante în ultimele etape. A fost învinsă de Mexic, Costa Rica, dar a și remizat în etapa precedentă, scor 1-1, cu Honduras. La fel ca SUA, Panama a avut oportunități de a urca în clasament, însă le-a ratat.

Vom miza pe victoria SUA, deoarece pare o partidă la îndemâna lor. În primul rând, cel puțin un punct vor obține gazdele din acest meci, iar un al doilea factor care ne face să pariem pe victoria lor este o statistică importantă, faptul că sunt neînviși în această campanie de calificare pe teren propriu, având 5 victorii și un egal.

Ponturi pariuri SUA - Panama (28.03.2022)

Ponturi pariuri SUA – Panama (28.03.2022)

Alte patru ponturi pariuri SUA – Panama (28.03.2022)

  • Peste 1,5 goluri @ 1.31
  • Peste 2,5 goluri @ 1.93
  • 1 @ 1.43
  • Pauză/final – 1/1 @ 1.93

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate