Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Suedia – Anglia sferturi Cupa Mondială 2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Suedia – Anglia sferturi Cupa Mondială 2018. Anglia va înfrunta Suedia în sferturi, după ce, în optimi, a reușit să se impună pentru prima oară în istorie la lovituri de departajare, într-un turneu major.OFERTĂ EXCLUSIVĂ: Înregistrează-te aici la eFortuna și activezi pariul gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială!

vreau400ron

Suedia – Anglia Sub 2,5 @ 1.45


Ponturi pariuri Suedia – Anglia sferturi Cupa Mondială 2018. Englezii au trecut la lovituri de departajare de Columbia, după ce au fost egalați la unu în minutul 93. Scorul nu s-a mai schimbat în urma reprizelor de prelungiri, iar la penaltiuri Anglia avea să bifeze o premieră, deși Henderson a ratat primul. Imediat, Uribe a tras în transversală, iar apoi Pickford a apărat șutul lui Bacca, pentru ca Dier să transforme lovitura decisivă.

Ponturi pariuri Suedia – Anglia sferturi Cupa Mondială 2018

La rândul ei, Suedia a trecut de Elveția, la limită, scor 1-0, la capătul celui mai plictisitor meci de la acest turneu final, în opinia multora. În sferturi, se preconizează, așadar, un nou joc sărac în goluri.

Partida de la Samara va reprezenta cea de-a 25-a înfruntare directă dintre Anglia și Suedia. Dintre cele 24 de întâlniri anterioare, nouă s-au încheiat la egalitate, englezii au câștigat opt, iar șapte le-au revenit scandinavilor. Doar două dintre aceste meciuri au avut loc, însă, la Cupa Mondială. Ambele partide s-au încheiat la egalitate. Ultima oară, Anglia și Suedia s-au întâlnit într-un meci de pregătire. A fost 4-2 pentru suedezi, meci care va rămână pentru totdeauna întipărit în memoria iubitorilor de fotbal, grație golului înscris din foarfecă de Zlatan Ibrahimovic, de la 27 de metri. Starul suedez s-a retras, însă, din națională, iar jocul Suediei nu mai este la fel de spectaculos și de ofensiv, deși organizarea este mult mai bună.

Ponturi pariuri Suedia – Anglia sferturi Cupa Mondială 2018. Câștigătoarea acestei partide va juca pentru prezența în finală contra învingătoarei dintre Rusia și Croația meci programat, de asemenea, sâmbătă.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii