Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Suedia – Cehia (24.03.2022). Știm cota de care ai nevoie

Suedia are de partea sa publicul și terenul propriu în duelul cu Cehia

Play-offul pentru Cupa Mondială debutează joi, iar cele mai puternice naționale de fotbal ale Europei se duelează pentru ultimele locuri la Cupa Mondială din Qatar. Suedia și Cehia se întâlnesc pe Friends Arena din Solna, la ora 21:45, ora României. 

Suedia are terenul propriu de partea sa

Suedezii au pierdut calificare directă la Mondiale în ultimele 2 meciuri din grupa de calificare. Nordicii au pierdut partida directă cu Spania, scor 1-0, dar și una care părea a fi la îndemna lor, scor 2-0, în deplasarea din Georgia. Prezentă și la Campionatul European din vară, acolo unde a terminat pe primul loc în grupa în care au mai fost naționalele Spaniei, Slovaciei și Poloniei, Suedia a fost învinsă de Ucraina în optimi. Totuși, lipsa Suediei la Mondiale nu ar fi surprinzătoare, deoarece Suedia a absentat în competiția supremă din 2006 până în 2018, atunci când a fost participantă ultima oară.

Cehia are o misiune grea, dar nu imposibilă

Oaspeții din Cehia vin cu o misiune dificilă, aceea de a trece de naționala Suediei. Cehia a avut o grupă de calificare grea, cu echipe precum Belgia sau Țara Galilor, iar acest lucru s-a văzut, deoarece Cehia a obținut doar 2 puncte din cele 4 partide cu Belgia și Țara Galilor. Europeanul lor a fost mai bun față de cel al Suediei, Cehia jucând până în sferturi, acolo unde a fost învinsă de Danemarca, iar calificarea directă la Cupa Mondială au pierdut-o în urma înfrângerii suferite în Belgia, scor 3-0, dar și din cauza egalului cu Țara Galilor, scor 1-1.

Pentru acest duel, care se anunță a fi foarte disputat, vă propunem pariul „Sub 2,5 goluri”, deoarece ambele echipe vor ține cont de rigorile defensive, mai ales că miza este foarte mare și meciul acesta este decisiv.

Ponturi pariuri Suedia - Cehia (24.03.2022)

Ponturi pariuri Suedia – Cehia (24.03.2022)

Alte pronosticuri Suedia – Cehia:

  • 1X @ 1.27
  • Pauză sau final X @ 1.57
  • Se califică Suedia @ 1.50
  • Sub 3,5 goluri @ 1.22

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate