Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Suedia – Franţa (5 septembrie 2020). Două goluri ne dublează investiţia

Ponturi pariuri Suedia – Franţa (5 septembrie 2020). Suedia primeşte vizita Franţei, campioana mondială en-titre, în această seară, de la 21:45. Oaspeţii sunt, evident, favoriţi, dar nordicii s-au dovedit redutabili, în special pe teren propriu.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Suedia, redutabilă pe teren propriu

Ponturi pariuri Suedia – Franţa (5 septembrie 2020). Suedia a încheiat pe locul secund în preliminariile pentr Euro, în spatele Spaniei, dar peste Norvegia şi România, obţinând calificarea la turneul final. În 10 meciuri în grupă, a pierdut unul singur, în Spania, 0-3. Pe teren propriu, nu a pierdut nici o partidă, dar a încasat gol de la toate echipele importante: Spania, Norvegia şi România. Şi ediţia precedentă de Liga Naţiunilor a fost una reuşită pentru nordici. Au terminat pe primul loc, la golaveraj, o grupă cu Rusia şi Turcia, şi au promovat în prima liga valorică.

Franţa, campioana mondială

Ponturi pariuri Suedia – Franţa (5 septembrie 2020). Franţa este campioana mondială en-titre şi asta spune totul. În preliminariile pentru Euro, Franţa a câştigat toate meciurile, mai puţin pe cele două cu Turcia. A pierdut la Istanbul şi a remizat la Paris, dar a încheiat grupa pe prima poziţie. În ediţia precedentă de Liga Naţiunilor, a făcut parte dintr-o grupă imposibilă cu Olanda şi Germania. A strâns 7 puncte, dar a fost a doua, după olandezi, la golaveraj. „Ambele marchează” are cota 1,95.

Ponturi pariuri Suedia – Franţa (5 septembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Suedia – Franţa (5 septembrie 2020). Ultimele două meciuri directe au avut loc în campania de calificare la Cupa Mondială din 2018. Fiecare şi-a câştigat partida de pe teren propriu cu 2-1. Suedia nu are probleme de efectiv, în timp ce din naţionala lui Deschamps lipseşte Paul Pogda.

  • 1,80 este cota pentru „2 solist”
  • 1,95 este cota pentru „peste 1,5 goluri oaspeţi”
  • 2,47 este cota pentru „ambele marchează şi peste 2,5 goluri”

Bilete câștigătoare