Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Suedia – Insulele Feroe: cota 2.50 pentru o victorie la scor!

Suedia - vs Turcia
Suedia - vs Turcia

Ponturi pariuri Suedia – Insulele Feroe: cota 2.50 pentru o victorie la scor! Gazdele au obținut calificarea la EURO 2020 vineri și acum sărbătoresc. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem o victorie clară a suedezilor în fața feroezilor.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Suedia – Insulele Feroe

Suedia și-a îndeplinit obiectivul încă din runda a noua a preliminariilor. S-a calificat la EURO 2020 și acum joacă ultimul meci fără nicio emoție. Au noroc și că joacă ultimul meci pe teren propriu în fața unui adversar foarte modest, așa că își pot lua la revedere de la fani cu o victorie clară. Suedia a jucat foarte bine împotriva României, așa că acum probabil vor obține din nou o victorie la scor, mai ales că o parte dintre jucătorii introduși pe teren probabil sunt rezerve și vor să impresioneze.

Suedia – Insulele Feroe H1 (-3,5 goluri) @ 2.50

+ alte 4 ponturi beton pentru Suedia – Insulele Feroe

De partea cealaltă, Insulele Feroe nu a impresionat în aceste preliminarii, obținând doar 3 puncte, după o victorie cu Malta. Din acest motiv, recomandăm să pariați cu încredere pe o victorie la scor.

  • 1,73 este cota pentru peste 3,5 goluri
  • 1,30 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,30 este cota pentru 1 pauză / 1 final
  • 7,00 este cota pentru 3-0 scor corect

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare