Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Suedia – Peru Amical 09.06.2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Suedia – Peru Amical 09.06.2018. Suedezii au produs marea surpriză din play-off-ul pentru Mondial, reuşind să elimine Italia.Ponturi pariuri Suedia – Peru Amical 09.06.2018

Suedia se pregăteşte cu paşi înceţi pentru Mondial, până acum având în această vară un singur amical, cu vecinii din Danemarca. Partida a fost foarte amicală, terminându-se la egalitate, scor 0-0. Acum, suedezii au un meci de pregătire cu o echipă din America de Sud, pentru a avea idee de toate stilurile de joc, inclusiv cel american. Ne aşteptăm ca suedezii mai mult să testeze jucători decât să ţină de rezultat.

Pariază gratuit pontul nostru: ambele înscriu @ 2.00


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


De partea cealaltă, Peru a reuşit să câştige ambele partide amicale disputate în ultimele zile, chiar dacă adversarii au fost destul de puternici. Prima victimă a fost Scoţia, scor 2-0, pentru ca apoi să bată participanta la Mondial Arabia Saudită, scor 3-0. Mizăm pe o partidă foarte bună făcută de Peru, aşa că recomandarea noastră este să pariaţi pe cel puţin un gol marcat de această naţională.

Ponturi pariuri Suedia – Peru Amical 09.06.2018

Cele două naţionale sunt de valori apropiate, aşa că bookmakerii au evitat să pună eticheta pe o favorită. Cotele sunt foarte puţin în favoarea europenilor, însă nu decisiv. Este prima partidă directă, aşa că interestul va fi şi mai mare din partea celor două naţionale. Preferăm să nu alegem o favorită şi să jucăm pe goluri de ambele părţi.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii