Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Ponturi pariuri Țara Galilor – Austria (24.03.2022). Avem cota care îți aduce profitul

Bale, Țara Galilor
Gareth Bale este anunțat titular în partida decisivă cu Austria

În semifinalele play-off-ului pentru Cupa Mondială Qatar 2022, Țara Galilor va juca, pe Cardiff City Stadium, cu Austria. Partida este programată pe 24 martie 2022, ora 21:45. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Țara Galilor, neînvinsă în ultimele șapte meciuri

Țara Galilor este neînvinsă în ultimele șapte meciuri, în care a obținut trei victorii și patru remize. Selecționata lui Robert Page a terminat pe locul 2 grupa de calificare câștigată de Belgia. Pe teren propriu, în precedentele cinci partide, galezii au înregistrat o victorie, trei remize și o înfrângere. Gareth Bale și Aaron Ramsey sunt jucătorii în care galezii își pun cele mai mari speranțe.

Austria, învinsă în ultimul meci direct

De partea cealaltă, Austria are trei victorii și două înfrângeri în ultimele cinci meciuri oficiale. Marko Arnautovic este principalul marcator al selecționatei lui Franco Foda în grupa de calificare la Cupa Mondială, cu cinci goluri. În deplasare, Austria are două victorii și trei înfrângeri în precedentele cinci partide. Cele două reprezentative s-au înfruntat ultima dată în 2017, Țara Galilor-Austria 1-0. Partida este foarte exchilibrată, însă mizăm pe galezi. “Țara Galilor se califică” are cotă 1.90.

Alte trei variante

  • 1.60 – este cota pentru “egal la pauză sau la final”
  • 2.20 – este cota pentru “mai multe goluri în a doua repriză”
  • 2.20 – este cota pentru “Țara Galilor nu pierde și cel puțin două goluri în meci”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate