Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Țara Galilor – Danemarca EURO 2020 26 iunie 2021

Ponturi pariuri Țara Galilor – Danemarca EURO 2020 26 iunie 2021. Primul meci din optimile de finală le pune față în față pe Țara Galilor și Danemarca. Jocul este programat de la ora 19:00, ora României, și este transmis în direct de Pro TV.

Ponturi pariuri Țara Galilor – Danemarca EURO 2020 26 iunie 2021

Țara Galilor a terminat pe locul doi în grupa A, după Italia, cu patru puncte. Le-a obținut după 1-1 cu Elveția, 2-0 cu Turcia și 0-1 împotriva Italiei, în ultimul meci.

Este la a doua participare la EURO și la a doua prezență în fazele eliminatorii, dar șansele să repete performanța din urmă cu patru ani sunt destul de mici.

Ponturi pariuri Țara Galilor – Danemarca EURO 2020 26 iunie 2021

De partea cealaltă, Danemarca a reușit să treacă cu bine peste momentul șocant din debutul cu Finlanda, când Eriksen s-a prăbușit pe teren, și s-a calificat în ultima etapă.

A pierdut împotriva Finlandei, scor 0-1, apoi a fost învinsă de Belgia, scor 1-2, pentru ca în ultimul meci să facă spectacol cu Rusia, scor 4-1.

Ne așteptăm să vedem o partidă spectaculoasă, la finalul căreia Danemarca se va califica. Mergem pe un pronostic curajos, victorie la limită pentru danezi.

Țara Galilor – Danemarca – Danemarca câștigă la un gol diferență @ 3.40

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare