Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Taro Daniel – Luca Nardi. Mizăm pe finala de la Matsuyama

Până ce debutează Turneul Campionilor, ne aruncăm privirea și asupra turneelor challenger ce s-au desfășurat în această săptămână. Mergem în Japonia și vom analiza partida Taro Daniel – Luca Nardi, din cadrul finalei ATP Challenger Matsuyama. Partida este programată duminică, 12 noiembrie, pe terenul central, cu începere de la ora 06:00, ora României.

Niponul are fanii de partea sa

Taro Daniel e unul din jucătorii cu experiență din circuit. Japonezul încheie sezonul și cu un turneu în fața propriilor fani. Și de ce nu, chiar cu trofeu. În drumul spre ultimul act, Taro a cedat doar două seturi. E a doua finala challenger la rând pentru japonez, după triumful de săptămâna trecută de la Sydney.

De această dată adversarul este unul mult mai solid, dar Taro are toți fanii de partea sa. Credem că niponul poate bifa și al doilea trofeu la rând în seria challenger.

333 rotiri gratuite

Doar în octombrie la Superbet: 333 rotiri gratuite

Parcurs solid și pentru tânărul italian

De partea cealaltă, Luca Nardi a jucat și el bine. Tânărul peninsular, în vârstă de doar 20 de ani e un real talent, dar care momentan nu s-a ridicat nici măcar la jumătate din potențialul său. În drumul spre finala de la Matsuyama, Luca a trecut de Bu Y sau Blancaneaux, printre alții.

Cel mai puternic adversar vine chiar în finală, în persoana favoritului gazdelor. Deși pleacă cu șansa a doua, credem că Nardi poate face un meci bun și să spere la trofeu.

Cotă de 1,53 la Taro Daniel – Luca Nardi

Se anunță un meci interesant în finala ATP Challenger Matsuyama. Daniel e jucătorul mult mai experimentat, dar Nardi a fost și el în formă. Deși e posibil să vedem un meci cu trei seturi, noi vom miza pe jucătorul din Japonia. Pariul victorie Taro Daniel are cota 1,53 în oferta Superbet!

Ponturi pariuri Taro Daniel - Luca Nardi

Ponturi pariuri Taro Daniel – Luca Nardi

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate