Urmareste-ne

TENIS

Ponturi Pariuri Thiago Monteiro – Cameron Norrie. Britanicul își continuă forma bună

În această săptămână avem din nou un turneu din categoria ATP 500 și alte două din seria ATP 2500. Venim cu pariuri de la partida Thiago Monteiro – Cameron Norrie, din cadrul turului secund de la ATP 500 RIO Open, Brazilia. Meciul este programat joi, 23 februarie, pe arena Guga Kuerten și va începe după ora 02:00, ora României. Mai multe amănunte, dar și pontul găsit, în cele de mai jos. 

Brazilianul a trecut de Thiem runda trecută

Thiago Monteiro e unul din reprezentanții gazdelor de la ediția din acest an de la ATP RIO Open. În vârstă de 28 de ani, brazilianul e un jucător bun pe zgură, doar că e inconstant. La fel cum a fost și acest start de sezon pentru sud-american. 

Zgura rămâne însă suprafața favorită a lui Monteiro. În primele două partide din acest an pe suprafața roșie, Thiago a pierdut. La Cordoba și Buenos Aires. Primul succes a venit în turul precedent la la RIO, contra unuia dintre jucătorii care în urmă cu câțiva ani făceau furori pe această suprafață, Dominic Thiem. 

A fost o victorie în trei seturi, muncită, în fața austriacului. Cu moralul bun, Monteiro abordează cu încredere disputa contra favoritului doi a competiției. Nu ar fi exclus să vedem un set cu prelungiri sau tie-break! 

Britanicul joacă la un nivel foarte ridicat

Cameron Norrie își continuă forma foarte bună. După parcursul excelent de săptămâna trecută de la Buenos Aires, încheiat în finală, britanicul a debutat cu dreptul și la competiția din Brazilia. 

A fost un succes în două seturi în fața altui sud-american, Juan Manuel Cerundolo, 7-5, 6-1. Norrie și-a adaptat sezonul trecut jocul pe suprafața roșie, acolo unde are și un titlu câștigat. La ATP Lyon, Franța. Iar finala de la Buenos Aires, pierdută în fața lui Alcaraz demonstează încă o dată că Norrie se simte bine pe zgură. 

În turul secund, misiunea pare ceva mai grea, dar Norrie e în mare formă. Dacă va reuși să mențină nivelul din ultimele meciuri, credem că sportivul din Marea Britanie va avansa, chiar fără probleme, în sferturile de finală. 

Cotă de 1,62 la Thiago Monteiro – Cameron Norrie

Ce pariuri ați jucat la acest meci? Cine va câștiga duelul Monteiro – Norrie? Norrie a jucat foarte bine în primul meci din Brazilia și și-a dominat categoric adversarul. Tot un adversar de mână stângă e și Monteiro, iar misiunea nu va fi cea mai ușoară. Dar britanicul e mult superior sud-americanului la multe capitole, inclusiv în schimburile de pe fundul terenului. În aceste condiții, pariul la MonteiroNorrie merge pe victoria britanicului la cel puțin trei game-uri diferență. 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate