Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Tommy Paul – Joh Isner. Duel american pentru un loc în semifinale

Tot de pe iarba de la Newport vom analiza partida Tommy Paul – Joh Isner, din cadrul sferturilor de finală ale competiției. Meciul este programt vineri, 21 iulie, pe terenul central, cu începere după ora 21:30. 

Paul e principalul favorit de la ediția din acest an de la Newport

Tommy Paul e unul din jucătorii buni din circuit. Și al doilea cel mai bine cotat american, după Taylor Fritz. Paul a avut un sezon bun pe iarbă, cu finală la Eastbourne. Și tur trei la Wimbledon.

Aici a trecut fără probleme în primul meci de compatriotul Quinn. În sferturi misiunea va fi ceva mai grea, în fața altui compatriot, John Isner. Dar Paul pleacă cu prima șansă.

Big John caută prima semifinală din acest sezon

John Isner a jucat și el bine la întrecerea de la Newport. Uriașul american a cedat un set în cele două runde disputate. Dar de fiecare dată s-a impus pe merit. Big John a impresionat la serviciu în ultima partidă, oferind doar o singură șansă de break.

Primul test vine în sferturi, contra principalului favorit, Tommy Paul. Dar meciul va fi unul echilibrat, cu posibile seturi cu prelungiri sau tie-break.

Cotă de 1,75 la Tommy Paul – Joh Isner

Se anunță un meci extrem de interesant. Isner a jucat bine în ultimul meci și speră la victorie. Paul e favoritul principal și vrea să ajungă cel puțin până în finală. Credem că partida se va decide la serviciu și retur, însă noi vom miza pe cel puțin 24 de game-uri disputate.

Ponturi pariuri Tommy Paul - Joh Isner

Ponturi pariuri Tommy Paul – Joh Isner

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate