Urmareste-ne

Ponturi Italia

Ponturi pariuri Torino – Fiorentina (10.01.2022). Cotă 2,13 pentru victorie a gazdelor

Torino primește vizita Fiorentinei, în singurul meci al zilei din Serie A. Ambele echipe au încheiat anul 2021 fără victorie. Meciul din etapa a 21-a începe la ora 18:00 și se joacă pe Olimpico din Torino. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Torino se descurcă bine pe teren propriu

Torino e abia pe locul 13 în clasament, cu 25 de puncte din 19 meciuri. Echipa lui Ivan Juric vine după eșecul la limită cu Inter, 0-1 pe San Siro, pe 22 decembrie 2021. A fost a 8-a înfrângere stagională pentru Torino, care venea totuși după o serie bună de patru meciuri fără înfrângere, cu două remize și două victorii în Serie A.

Torino se descurcă bine pe propriul teren, fiind neînvinsă în ultimele șase confruntări. Cinci victorii și o remiză a înregistrat echipa din Torino în aceste meciuri.

Fiorentina, vizibilă creștere de formă

Spre deosebire de adversara sa, Fiorentina se prezintă mult mai bine. Se remarcă o vizibilă creștere de formă în jocul echipei lui Vincenzo Italiano. Fiorentina nu a mai pierdut în ultimele cinci etape, în care a înregistrat trei victorii și două remize. La aceste rezultate se adaugă și victoria din Cupa Italiei cu Benevento, care au propulsat-o în optimile competiției. Înaintea meciului de luni seara, Fiorentina e pe locul 6, cu 32 de puncte.

Fiorentina are prima șansă, iar o victorie a torinezilor are cotă 2.13. În caz de egalitate, oricum nu pierdem bani, întrucât primim cotă 1.00.

Alte trei variante

Fiorentina domină întâlnirile directe cu Torino, fiind neînvinsă în ultimele 10 confruntări. Ambele echipe au nevoie de victorie și ar putea rezulta un meci cu goluri de ambele părți.

  • 1,69 – cota pentru „PSF X“
  • 1,90 – cota pentru „peste 2,5 goluri“
  • 2,09 – cota pentru „ambele marchează şi peste 2,5 goluri“

 

Bilete câștigătoare