Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Tottenham – Arsenal (6 decembrie 2020). Victoria care dublează miza

Ponturi pariuri Tottenham – Arsenal (6 decembrie 2020). Derby-ul etape a 11-a din Premier League este confruntarea londonezelor Tottenham şi Arsenal, cu începere de la 18:30. După 10 meciuri disputate în această ediţie, gazdele erau liderul clasamentului, în timp ce oaspeţii se clasau abia pe 14.

Spurs speră la titlu

Ponturi pariuri Tottenham – Arsenal (6 decembrie 2020). Startul bun de sezon îi dă dreptul lui Tottenham să spere la primul titlu după fix 60 de ani. Spurs a mai luat campionatul în 1951 şi 1961. După 10 etape, e la egalitate de puncte cu Liverpool, şi are nevoie de o victorie pentru a reveni pe primul loc, ocupat momentan de Chelsea, după 3-1 cu Leeds în ziua precedentă. Înaintea startului etapeil Spurs avea cea mai bună defensivă şi al doilea atac din Premier League.

Arsenal, locul 14

Ponturi pariuri Tottenham – Arsenal (6 decembrie 2020). Sub comanda lui Mikel Arteta, Arsenal a devenit o echipa mai pragmatică, mai puţin flamboaiantă decât în era Wenger, dar rezultatele continuă să lipsească. Tunarii au patru victorii, o remiză şi 5 înfrângeri, iar vecinii de clasament sunt Leeds, Newcastle, Palace sau Brighton. În ultimele 5 etape, Arsenal are o singură victorie! „1 solist” are cota 2,17.

Ponturi pariuri Tottenham – Arsenal (6 decembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Tottenham – Arsenal (6 decembrie 2020). În directe, au trecut doi ani de la ultimul succes al tunarilor. Se întâmpla pe 2 decembrie 2018, 4-2 pe teren propriu. În deplasare, tunarii au câştigat ultima dată în septembrie 2015, în rest Spurs s-a impus de trei ori şi au fost două remize. Puteţi încerca şi:

  • 1,72 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,95 – cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 2,90 – cota pentru „Son marchează”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii