Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Tottenham – Chelsea, 4 februarie 2021. Cota profitabilă: 1,95

Ponturi pariuri Tottenham – Chelsea, 4 februarie 2021. Cota profitabilă: 1,95! Cel mai așteptat duel el etapei cu numărul 22 din Premier League se joacă de la ora 22:00.

Ponturi pariuri Tottenham – Chelsea, 4 februarie 2021

Tottenham are un sezon extrem de slab și în acest moment nu prinde nici măcar locul de Europa League. Echipa lui Jose Mourinho se află pe poziția a șaptea și are 33 de puncte după 21 de partide. Mai mult, Spurs vine după două înfrângeri la rând, 1-3 cu Liverpool și 0-1 cu Brighton, și e mai clar ca niciodată că are nevoie de toate cele trei puncte puse în joc în această seară.

Tottenham – Chelsea, 4 februarie 2021. Cota profitabilă: 1,95

Nici Chelsea nu trece prin momente excelente și se află la egalitate cu adversara sa, însă ceva mai jos în clasament, pe locul opt. Echipa de pe Stamford Bridge are un nou antrenor în persoana lui Tuchel după demiterea lui Frank Lampard. Dacă sub bagheta neamțului nu va evolua diferit, Chelsea riscă să aibă cel mai slab sezon din ultimii foarte mulți ani.

Ponturi pariuri Tottenham - Chelsea, 4 februarie 2021. Cota profitabilă: 1,95

Ponturi pariuri Tottenham – Chelsea, 4 februarie 2021. Cota profitabilă: 1,95

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Bilete câștigătoare