Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Tottenham – Dortmund Champions League 13.02.2019

Publicat

pe

Tottenham

Dortmund nu trece prin cea mai bună perioadă, iar această formă slabă a venit cum nu se putea mai rău. Cele două echipe sunt foarte asemănătoare.

De la Tottenham s-ar putea să lipsească Dele Alli și Kane, de partea cealaltă, Dortmund nu se va putea baza pe Reus. Tottenham are o serie de trei victorii consecutive în campionat, toate aceste trei partide fiind disputate pe propriul teren.

Dortmund vine după trei rezultate de egalitate consecutive, dintre care unul a fost în Cupa Germaniei și s-a soldat cu o înfrângere la lovituri de departajare.


Pariul nostru gratuit pentru Tottenham – Dortmund. GG @ 1,62


Ponturi pariuri Tottenham – Dortmund Champions League 13.02.2019

La ultimul meci disputat, Dortmund a avut și 3-0 la un moment dat, dar lipsa de luciditate a jucătorilor galben-negrii, a făcut ca Hoffenhaim să egaleze la trei în ultimul sfert de oră. Tottenham a primit gol în șase din ultimele șapte partide disputate, iar în ultimele zece partide de acasă, Tottenham a primit șapte goluri. Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori în ultimii trei ani.

Ponturi pariuri Tottenham – Dortmund Champions League 13.02.2019

Dortmund s-a impus în dubla de Europa League din 2016, iar Tottenham s-a impus în cea de Champions League din 2017. Prea multe nu s-au schimbat de atunci, cele două echipe au multe similitudini, jocul foarte avântat, bazat pe o posesie bună și neapărat pe gol marcat, plus că ambele formații primesc destul de ușor gol sau goluri. Meciurile de aseară nu ne-au adus cine știe ce spectacol, echipele jucând cu gândul de a nu încasa gol, decât de a marca.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii