Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Tottenham – Everton, 13 septembrie 2020. Cota profitabilă: 1,95

Ponturi pariuri Tottenham – Everton, 13 septembrie 2020. Cota profitabilă: 1,95! Premier League a revenit în acest weekend cu noul sezon. Cel mai spectaculos campionat din lume ne propune încă din prima etapă mai multe meciuri ce se anunță spectaculoase.

Ponturi pariuri Tottenham – Everton, 13 septembrie 2020

  • Tottenham a avut un sezon preceden dezamăgitor și a reușit să termine doar pe locul șase, ultimul de Europa League. Echipa lui Jose Mourinho nu a impresionat cu nimic, ba chiar poziția finală e destul de surprinzătoare având în vedere cum s-au prezentat formațiile de sub ea, cum ar fi Wolves și Arsenal. Acum, prin transferurile făcute, amintesc doar de Lo Celso și Hojbjerg, fanii și conducerea speră la mai mult.

Cota profitabilă: 1,95

  • Everton a dezamăgit și mai mult în sezonul trecut și a terminat în a doua parte a clasamentului. Cu doar 49 de puncte a fost mai aproape de retrogradare decât de cupele europene. Era de așteptat să nu se aproprie de primele șase locuri, însă nimeni nu se aștepta să ajungă atât de jos. În noul sezon așteptările sunt mari, mai ales că Everton a reușit un transfer de răsunet prin aducerea lui Allan de la Napoli. Totuși, cred că va pierde cu Tottenham, care este echipa mult mai valoroasă.

Tottenham – Everton 1 @ 1,95

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare