Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Tottenham- LASK Linz, 22 octombrie 2020. Cota profitabilă: 1,72

Ponturi pariuri Tottenham- LASK Linz, 22 octombrie 2020. Cota profitabilă: 1,72. Echipa lui Jose Mourihno este mare favorită. Duelul din cadrul grupei J este programata să se joace de la ora 22:00. 

Ponturi pariuri Tottenham- LASK Linz, 22 octombrie 2020

  • Tottenham este cotată cu mea mai mare şansă să câştige grupe J, o grupă din care mai fac parte LASK Linz, Antwerp şi Ludogoreţ. Englezii au cea mai valoroasă echipe de departe şi nu ar trebui să aibă probleme în a se califica în primăvara Europa League.

Tottenham- LASK Linz, 22 octombrie 2020

  • De partea cealaltă, LASK Linz are a doua şansă în grupa J, după adversara pe care o întâlneşte în această seară, dar înaintea celor de la Antwerp şi Ludogoreţ. Austriecii au avut un sezon european anterior foarte bun, au ajuns până în optimi unde au fost eliminaţi de cei de la Manchester United.

Tottenham – LASK Linz 1 & 3+ @ 1,72

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare