Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Tottenham – Leicester (20 decembrie 2020). Cotă 2,05 pentru GG3+

Ponturi pariuri Tottenham – Leicester (20 decembrie 2020). La finalul etape cu numărul 13, Tottenham era pe locul secund, urmată de Leicester. Acum, cele două se duelează în meci direct, de la 16:15, încercând să se menţină în apropiere de liderul Liverpool, ajuns deja la 31 de puncte.

Tottenham, 5 derby-uri în 6 etape

Ponturi pariuri Tottenham – Leicester (20 decembrie 2020). Tottenham are un program infernal. E la al cincilea meci dificil în ultimele 6 etape. A bătut-o pe City cu 2-0, a remizat 0-0 pe terenul lui Chelsea, a învins-o pe Arsenal cu 2-0 şi a pierdut cu 1-2 pe terenul lui Liverpool. Trupa lui Mourinho are un singur eşec acasă, în chiar primul meci, dar în perioada recentă a devenit invincibilă pe teren propriu. Problema este că urmează un meci cu Leicester, o formaţie specializată în deplasări.

Leicester, mai bună „afară”

Ponturi pariuri Tottenham – Leicester (20 decembrie 2020). Leicester nu dezamăgeşte nici în acest sezon, după ce în ediţia precedentă a fost singura echipă capabilă să ţină ritmul cu Liverpool în prima parte a campionatului. „Vulpile” au 24 de puncte, cu unul mai puţin decât adversarul de astăzi şi cu 7 mai puţine decât liderul Liverpool (care a jucat deja în această rundă). Leicester are rezultate mai bune în deplasare, de unde a venit cu 15 puncte din 6 meciuri, în timp ce pe teren propriu a strâns doar 9 puncte dintr-un maxim posibil de 21. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,05.

Ponturi pariuri Tottenham – Leicester (20 decembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Tottenham – Leicester (20 decembrie 2020). Meciurile recente dintre cele două au fost spectaculoase. În ultimele 5 s-a marcat de 21 de ori, recordul fiind stabilit în mai 2018, la o victorie a lui Spurs cu 5-4. În rest, doar un meci a avut cel mult două reuşite, iar în trei cazuri au înscris ambele formaţii. Niciodată nu s-a terminat egal, iar echipa care a jucat în deplasare a câştigat o singură dată. Puteţi încerca şi:

  • 1,74 – cota pentru „PSF 1”
  • 1,96 – cota pentru „peste 1,5 goluri Tottenham”
  • 2,05 – cota pentru „1 solist”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii