Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Tottenham – Manchester City. Mou vs Pep

Ponturi pariuri Tottenham – Manchester City. Duelul unora dintre cei mai galonați manageri din fotbal, cam acest lucru înseamnă Spurs vs City la acest moment. Mourinho a reușit să stabilizeze lucrurile la Tottenham, dar gazdele sunt departe de zona Champions League, departe de marea performanță în Premier League. Guardiola a reușit lucruri minunate la City, dar în acest an este mult mai greu.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ponturi pariuri Tottenham – Manchester City

  • Toate echipele s-au obișnuit cu jocul lui City, Guardiola a trebuit să schimbe din mers și nu prea a reușit cine știe ce. Problemele cele mai mari ale lui City sunt în apărare, „cetățenii” au riscat foarte mult prin neaducerea unor fundași centrali, iar acest lucru s-ar putea să-i coste în dubla cu Real Madrid. Cum cei de la Liverpool sunt extrem de departe, City are mare nevoie de acest loc secund, în special pentru mândria ambițiosului său manager.

Ponturi pariuri Tottenham – Manchester City

  • Gazdele au mari probleme, acestea erau și pe vremea lui Pochettino, dar parcă s-au acutizat în mandatul lui Mourinho. Tottenham are doar trei victorii în ultimele zece partide oficiale, dintre care doar două au fost obținute în Premier League. Totuși, gazdele au trei victorii în ultimele 4 partide disputate acasă, victorii ce au fost obținute cu același scor, 2-1. Ultimul meci de acasă în care Spurs nu a primit gol a fost la începutul lunii decembrie, 5-0 cu Burnley.
  • Meciul de azi o să fie unul foarte deschis, ne așteptăm la multe goluri marcate de ambele echipe. Apărările sunt punctele slabe din ambele tabere și acest lucru o să ajute la spectacol. City a marcat în toate deplasările din acest sezon, deplasări din toate competițiile în care a evoluat. Mourinho își dorește un meci tacticizat, dar băieții lui Guardilola știu să joace direct pe poartă.

Ponturi pariuri Tottenham vs Manchester City

Promotii