Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Tottenham – Manchester United (19 iunie 2020). GG3+ ne dublează investiţia

Ponturi pariuri Tottenham – Manchester United (19 iunie 2020). Duel de gală în această seară în Premier League. De la 22:15, Manchester United merge pe terenul celor de la Tottenham pentru un meci de luptă.

Spurs a pierdut ultimele 2 directe

Ponturi pariuri Tottenham – Manchester United (19 iunie 2020). Tottenham este pe locul 8, cu 41 de puncte, când mai sunt de disputat 9 etape. Spurs are de recuperat dacă vrea în Europa. Gazdele au pierdut ultimele două directe cu „diavolii”, iar un nou eşec le-ar periclita serios şansele de a ajunge pe locurile de cupe europene.

Manchester vrea în Champions

Ponturi pariuri Tottenham – Manchester United (19 iunie 2020). United e pe 5, cu 45 de puncte, iar dacă se respectă interzicerea lui City în Europa, atunci joacă în Liga Campionilor. Condiţia e să-şi păstreze cel puţin această poziţie, dacă nu chiar să câştige puţin în clasament. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,20.

Alte 3 ponturi

Ponturi pariuri Tottenham – Manchester United (19 iunie 2020). Meciul se anunţă echilibrat, oricare dintre cele două putând să se impună. Oaspeţii sunt uşor favoriţi în viziunea bookmakerilor. Puteţi încerca şi:

  • 1,70 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,96 – cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1,97 – cota pentru „PSF 2”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii