Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Tottenham – Manchester United Premier League 13.01.2019

Publicat

pe

Tottenham

Primul meci adevărat pentru noua conducere tehnică a „diavolilor”. United se deplasează la Londra, acolo unde are meci cu Tottenham.

Spurs are o singură sincopă în ultimele cinci etape disputate, cea cu Wolves. Dar acest meci a fost pierdut acasă și era disputat la finalul lunii decembrie, lună de coșmar în Anglia. Tottenham a jucat un total de nouă meciuri în luna cadourilor și a avut un bilanț de șapte victorii, un egal și o înfrângere.

Tottenham este pe locul trei cu 48 de puncte, este singura echipă ce nu are vreun rezultat de egalitate în Premier League, iar golaverajul este de 46-21. Tottenham având cele mai multe goluri primite dintre primele patru clasate.


Pariul nostru gratuit pentru Tottenham – United GG & peste 3,5 @ 2.55


Ponturi pariuri Tottenham – Manchester United Premier League 13.01.2019

Spurs se simt excelent în deplasare și joacă ceva mai slab în meciurile de pe propriul teren. Până acum a strâns doar 18 puncte din 27 posibile, iar golaverajul acestor partide este de 18-9.

Manchester United a renăscut după ce l-a demis pe Mourinho. Ole Gunnar Solsjkaer este noul manager al echipei, iar de la venirea nordicului echipa a reușit victorii pe linie. Cinci la număr, golaverajul acestor partide fiind de 13-3.

Ponturi pariuri Tottenham – Manchester United Premier League  13.01.2019

United s-a apropiat foarte mult de locul cinci ocupat de Arsenal, iar dacă „diavolii” se vor impune în acest meci, o vor egala la puncte pe marea rivală din Londra.

Este greu să o judecăm pe United la total, în deplasările pe care le avea cu Mourinho pe banca tehnică, Manchester United se chinuia în mai toate meciurile, de la venirea lui Ole Gunnar Solsjkaer totul s-a schimbat.

Echipa artă foarte bine și suntem și noi curioși cum o să joace împotriva unui adversar bine structurat, dar care are și o certă valoare. Cel mai sigur pariu la acest joc pare s- fie „gg-ul”. Dar și un „over” nu este de neglijat și pentru faptul că luăm presiunea de pe un pont al rezultatului final.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii