Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Tottenham – Olympiakos. Efectul Jose Mourinho

Tottenham
Tottenham

Ponturi Pariuri: Tottenham – Olympiakos. Cam așa se poate traduce ultimul joc al lui Tottenham, alte lucruri fiind de prisos. Este posibil ca Mourinho să reușească în sfârșit. Tottenham este o echipă mare a Angliei, dar nu se poate compara cu Manchester United. La Tottenham, Mourinho a găsit liniște și dorință de sacrificiu, exact ce îi place portughezului.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Totteham – Olympiakos

Tottenham are un sezon destul de modest, dar și în aceste condiții este foarte aproape de calificarea în optimile Champions League. Ce se întâmplă în Premier League se poate schimba în timp, campionatul este o competiție de anduranță, iar Mourinho are capacitatea de a o aduce pe Tottenham în primele 4 echipe. Schimbări în bine s-au văzut și la primul meci cu portughezul pe bancă, Totthem a arătat dorință, putere de a lupta pentru fiecare minge, plus că valoarea jucătorilor și-a spus cuvântul.

Ponturi pariuri Tottenham vs Olympiakos din 26.11.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru Tottenham – Olympiakos

Kane, Son, Lucas, sunt doar câteva din numele pe care se bazează Mou. Olympiakos a fost complet depășită de această competiție, grecii au doar un punct în această grupă, obținut chiar împotriva lui Tottenham. În tur a fost 2-2, dar Spurs de atunci nu are nicio legătură cu echipa de azi. Lotul de jucători este același, dar ambiția de care vor da dovadă, coeziunea care începe să se lege cu antrenorul, sunt mult schimbate în bine față de partida din tur. Oly a pierdut ambele deplasări de până acum, are un golaveraj de 1-5 în aceste partide, iar diseară lucrurile nu arată deloc bine.

  • 1,55 este cota pentru peste 12.5 goluri
  • 1,64 este cota pentru Tottenham câștigă PR
  • 2,08 este cota pentru peste 2,5 goluri Tottenham
  • 2,87 este cota pentru peste 1,5 goluri Tottenham PR

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare