Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Tottenham – West Ham, 18 octombrie 2020. Cel mai tare pariu este aici

Ponturi pariuri Tottenham – West Ham, 18 octombrie 2020. Cel mai tare pariu este aici. Duelul din Permier League este programat să se joace de la ora 18:30 pe Hotspur Stadium din Londra.

Ponturi pariuri Tottenham – West Ham

  • Tottenham vine după o victorie de senzaţie în runda precedentă. Echipa lui Jose Mourinho a distrus-o pe Manchester United chiar la ea acasa. La pauză tabela arăta deja 4-1, iar până la final Spurs a mai marcat de două ori. Moralul este extrem de ridicat şi mă aştept ca Tottenham să fie echipa mai bună în această duminică.

Tottenham – West Ham, 18 octombrie 2020

  • West Ham a avut şi ea parte de o etapă precedentă foarte bună şi a reuşit o victorie la scor de neprezentare. Leicester nu a putut să-i facă faţă chiar dacă a jucat pe teren propriu. La pauză era deja 2-0, scorul final fiind stabilit în minutul 83. Mă aştept să marcheze măcar o dată pe Hotspur Stadium.

Tottenham – West Ham ambele marchează @ 1,64

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare