Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Tsitsipas – Coric. Grecul e în formă

Ultimul sfert de finală de la ATP Roma îi pune față în față pe Tsitsipas – Coric. Partida este programată pe terenul central și va începe după ora 22:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pontul Tsitsipas – Coric, în cele de mai jos.

Grecul, fără set cedat la Roma

Stefanos Tsitsipas a mers foarte bine în capitala Italiei. Grecul își continuă practic forma bună arătată în acest sezon de zgură și vrea să bifeze finala la Roma. Sportivul elen nu a cedat nici un set în partidele jucate la Foro Italico.

Ultimul meci jucat a fost și cel mai dificil, o victorie cu un dublu 7-5 în fața lui Lorenzo Musetti. Următorul adversar pare să fie cel puțin la același nivel cu italianul, dar Stef pleacă din nou cu prima șansă.

Coric conduce în meciurile directe

Borna Coric se simte și el bine pe zgură. Croatul a arătat un joc bun atât la Madrid, unde a făcut semifinale, cât și la Roma, unde e aproape să bifeze din nou careul de ași într-un turneu masters.

Sportivul clasat pe locul 16 ATP a avut de muncă în meciurile jucate, cedând set în două din cele trei partide jucate. Coric va avea cel mai important test din capitala Italiei în sferturi, însă Borna știe cum să-l învingă pe grec.

Cotă de 1,50 la Tsitsipas – Coric

Stefanos Tsitsipas a avut de muncă în partida cu Musetti, dar victoria a fost una meritată. Coric pare să fie la un nivel asemănător sau chiar mai ridcat decât italianul, astfel că Stef va avea de luptat. Motiv pentru care vom miza pe victoria grecului și cel puțin 18 game-uri disputate.

Ponturi pariuri Tsitsipas - Coric

Ponturi pariuri Tsitsipas – Coric

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate