Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Tsitsipas – Sonego. Miza pe grec!

Turneul de la Roma a ajuns în cea de-a doua săptămână, iar luni se încheie turul trei. Vom analiza partida Tsitsipas – Sonego, penultima a zilei de pe terenul central. Mai multe detalii, dar și pariul la Tsitsipas – Sonego, în cele de mai jos.

Tsitsipas își continuă parcursul solid

Stefanos Tsitsipas e unul din favoriții la cucerirea titlului. Grecul traversează o perioadă bună și vrea un parcurs bun și în capitala Italiei. În primul meci jucat până acum în capitala Italiei, Tsitsipas s-a impus fără probleme contra lui Borges.

Urmtătorul adversar pare să fie mai solid, dar numărul 5 mondial pleacă mare favorit. Iar dacă nu va scădea ritmul, sunt toate șansele să vedem o nouă victorie categorică din partea elenului.

 

Sonego speră la o evoluție bună în fața numărului 5 mondial

Lorenzo Sonego a jucat și el bine la turneul de acasă. Italianul nu a cedat set în primele două partide jucate în fața proprilor fani, cu Chardy și Nishioka. Iar moralul este unul foarte bun!

Dar primul test vine în turul trei, când favoritul publicului va da peste Tsitsipas. Chiar dacă e cotat cu mici șanse la victorie, Lorenzo speră să lase o impresie bună în disputa cu numărul 5 mondial.

Cotă de 1,71 la Tsitsipas – Sonego

Stefanos Tsitsipas pleacă clar cu prima șansă și în mod normal, nu va rata victoria. Se pune doar problema scorului în acest meci, iar dacă grecul va juca la nivelul din prima partidă, vedem un nou succes clar al numărului 5 mondial.

Ponturi pariuri Tsitsipas - Sonego

Ponturi pariuri Tsitsipas – Sonego

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate