Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Turcia – Moldova Preliminarii EURO 2020 25.03.2019

Turcia
Turcia

Turcia poate profita de faptul că Islanda are meci în Franța și este probabil să piardă. Cu o singură condiție, Turcia să nu facă vreo „surpriză” neplăcută cu Moldova.Ponturi pariuri Turcia – Moldova Preliminarii EURO 2020 25.03.2019

Turcia – Moldova. Peste 2,5 @ 1,70

Mircea Lucescu a fost găsit vinovat de necalificarea Turciei la mondiale și de parcursul cu destule sincope, din Liga Națiunilor. Turcii au debutat cum nu se putea mai bine în aceste preliminarii, victorie în Albania (2-0). Franța nu poate avea probleme într-o astfel de grupă, însă pentru locul 2 este bătaie mare. Islanda și Turcia se luptă de la egal, la egal, însă arbitrul Albania poate înclina balanța decisiv.

Pronosticuri fotbal Turcia – Moldova Preliminarii EURO 2020 25 martie 2019

Și de aceea, victoria din Albania, este cu atât mai importantă pentru naționala Turciei. Meciul cu Moldova pare unul de palmares, este o partidă oficială, însă Moldova nu se poate ridica la valoarea jucătorilor turci. Problema cea mai mare a „echipei semilunei”, este reprezentată de faptul că Turcia nu este o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Interesele de la nivelul conducerii fotbalului turcesc, de la nivel național putem să spunem, nu sunt aceleași cu ale selecționerilor numiți și apoi dați afară, din cauza rezultatelor slabe.

Turcia a avut mereu talente, de la generația lui Hagi și Popescu, fotbalul din Turcia a fost într-o ascensiune fulminantă, însă interesele conducătorilor fotbalului, au stricat de fiecare dată totul. Fotbalul din Moldova este într-o continuă creștere și el, însă aici, lipsa talentelor are un efect de stagnare asupra rezultatelor. Probabil că Turcia o să câștige acest meci și probabil o să facă acest lucru la handicap, însă atunci când o să joace cu Islanda și Albania, o să se vadă cu adevărat dacă are valoare de EURO 2020, sau nu.

Bilete câștigătoare