Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Turris – Craiova Cupa României 30.10.2018

Craiova
Craiova

Echipa lui Dragnea junior are meci cu oltenii. Aceștia vin pe un val de rezultate bune, început în marele derby cu FCSB.

Echipa din Turnu Măgurele este nimeni alta decât cea care a eliminat Rapidul, Giuleștenii plecau cu prima șansă (în mintea lor) la acel meci, dar băieții lui Dragnea junior au reușit să câștige partida cu 2-0, chiar pe stadionul Giulești.

Turris este pe locul doi în seria a treia, din liga a treia , iar victoria cu Rapidul lui Schumacher a făcut înconjurul României fotbalistice. Se pare că până aici le-a fost celor de la Turris, în optimi au dat de Craiova.

Oltenii l-au pierdut zilele trecute pe Ilie Balaci, marele Ilie Balaci, decesul acestuia luând prin surprindere toată suflarea fotbalistică din România și nu numai.


Pariul nostru gratuit pentru Turris – Craiova peste 1,5 PR @ 2,33


Ponturi pariuri Turris – Craiova Cupa României 30.10.2018

Acest fapt a făcut ca oltenii să se unească foarte mult, la egalul cu Hermannstadt de acasă, Nicușor Bancu s-a luat la harță cu câțiva fani. A venit tragedia provocată de decesul marelui fotbalist oltean și acest lucru a creat o emulație imensă.

În acea zi, Craiova a avut meci cu FCSB, s-a luat hotărârea ca în minutul opt al partidei, arbitrul o să oprească meciul și toată lumea o să aplaude în memoria fostului fotbalist (8 fiind numărul său de pe tricou).

Ponturi pariuri Turris – Craiova, marți, 30 octombrie 2018

Dar fix în minutul opt FCSB deschidea scorul prin Florinel Coman, fiind ușor bulversați de acest lucru oltenii au început momentul dedicat lui Ilie Balaci, bucureștenii încercând din răsputeri să-și mascheze bucuria golului. La pauză s-a intrat cu acest rezultat, dar după s-a schimbat totul.

Oltenii au intrat cu o super atitudine și au câștigat partida cu 2-1, iar la sfârșitul săptămânii trecute au dublat acea victorie cu încă una la Astra (3-0). Craiova nu o să stea la multe discuții cu Turnu Măgurele, mici probleme pot apărea doar dacă Mangia o să facă foarte multe schimbări în echipa de start.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate