Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Turris – U Cluj, 12 octombrie 2020. Cota profitabilă: 1,52

Ponturi pariuri Turris – U Cluj, 12 octombrie 2020. Cota profitabilă vine de la un pariu în care am mare încredere. Teleormănenii sunt departe de forma din sezonul trecut, în timp ce U Cluj începe ușor, ușor să se apropie de primele locuri.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ponturi pariuri Turris – U Cluj, 12 octombrie 2020

  • Turris a început extrem de slab actualul sezon și pare că nu mai e capabilă să fie printre echipele care se luptă la promovare. Dupa primele șase etape, teleormănenii au strâns doar nouă puncte din două victorii și trei egaluri. Diferența până la prima poziție este în acest moment de opt puncte.

Ponturi pariuri Turris – U Cluj

  • De partea cealaltă, U Cluj și-a revenit după un început greoi de campionat și în acest moment se află pe loc de play-off. Clujenii vin după patru meciuri fără înfrângere, în toate competițiile, dintre care trei sunt victorii, și speră să dea lovitura la Turnu Măgurele. Mă aștept să nu piardă duelul din această seară.

Turris – U Cluj X2 @ 1,52

Bilete câștigătoare