Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri U Cluj – Astra Cupa României 31.10.2018

up jucători U Cluj, Liga a doua
up jucători U Cluj, Liga a doua

Două echipe ce au o formă de moment complet diferită, se întâlnesc astăzi de la ora 19:00, în Cupa Românieie.

Universitatea Cluj este într-o formă de invidiat, „șepcile roșii” nu au mai pierdut de câteva etape bune în campionatul ligii secunde și toate lucrurile le merg din plin. Clujenii sunt pe locul șase în campionat, au acumulat 27 de puncte și s-au apropiat la doar cinci puncte de liderul Chindia Târgoviște.

Universitatea este cea mai bună echipă din Liga 2 pe propriul teren, gazdele au acumulat șapte victorii și un rezultat de egalitate, iar golaverajul din toate aceste meciuri este de-a dreptul senzațional 24-6.


Pariul nostru gratuit pentru U Cluj – Astra 1X @ 1,85


Ponturi pariuri U Cluj – Astra Cupa României 31.10.2018

Astralii sunt în pierdere de turație, poate că înlăturarea fostului rapidist Marius Măldărășanu, nu a fost cea mai inspirată decizie a patronului Niculae, mai ales că „Măldă” era neînvins pe banca giurgiuvenilor.

În ultimele cinci meciuri ale Astrei Giurgiu, înfrângere a fost cuvântul de ordine. Astra are trei înfrângeri în cinci partide, dar fotbalul prestat este cel care îngrijorează cel mai mult.

Jucătorii nu mai răspund „comenzilor” antrenorului Gigi Mulțescu, ba mai mult, unii dintre ei participă în dese rânduri la evenimente private, care sunt organizate cu câteva zile înaintea meciurilor oficiale.

Ponturi pariuri U Cluj – Astra, miercuri, 31 octombrie 2018

Alibec este o umbră a fotbalistului de acum doi ani, iar restul colegilor săi, parcă au uitat fotbalul de câteva etape. Clujenii pleacă cu prima șansă în acest duel și pentru faptul că partida are loc la ei acasă, pentru că forma lor de moment este una excelentă, pentru că au jucători tineri foarte buni, dar și fotbaliști experimentați ce se pun în slujba echipei și poate pentru că pur și simplu sunt mai buni în acest moment.

Astra are de ales, merge în Cupa României și riscă cu meciurile din campionat, folosind o echipă de bază în acest meci, sau renunță la acest deziderat pentru obiectivul play-off în Liga 1 Betano. Valoarea lotului nu îi permite Astrei să meargă pe ambele fronturi.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate