Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri „U” Cluj – Hermannstadt Baraj Liga 1 Betano 09.06.2019

Cluj Arena

Ultimul bal din acest sezon, azi se decide dacă Hermannstadt rămâne, sau dacă Universitatea Cluj reintră în Liga 1. Un duel extrem de interesant.

Ponturi pariuri „U” Cluj – Hermannstadt Baraj Liga 1 Betano 09.06.2019

Clujenii au terminat pe locul 3 în liga secundă, un loc destul de neașteptat. Faptul că la Cluj sunt oameni precum Sabău, Goga, Abrudan, ne făcea să credem într-o calificare directă în Liga 1, dar Clinceniul a dat toate calculele ligii secunde peste cap. De la începutul acestui an, Bogdan Lobonț s-a alăturat acestui proiect. Mulți oameni din Cluj spun că și din cauza lui nu s-a prins un loc direct, pentru că este un antrenor lipsit de experiență. Însă, Lobonț este un bun motivator, iar în aceste timpuri, dacă reușești să-ți motivezi bine echipa, atunci lucrurile vin de la sine. Clujenii au avut cel mai bun atac din liga secundă, terminând cu un golaveraj de 85-26.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

 

Ponturi Cluj vs Hermannstadt 9 iunie 2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Ponturi pariuri „U” Cluj – Hermannstadt Baraj Liga 1 Betano 09.06.2019

Sunt rare ocaziile în care o echipă de ligă secundă trece peste una de primă ligă, de obicei echipele care sunt de primă ligă, câștigă aceste partide de baraj. Totuși, nu trebuie să uităm că Universitatea Cluj este o echipă obișnuită cu victoriile, iar Hermannstadt este o echipă ce a fost în picaj în prima ligă. Sibienii au prins acest loc de baraj în ultimul minut, după ce erau conduși de Dunărea Călărași aproape de minutul 90, sibienii au avut niște minute de prelungire fantastice și au ajuns să dispute acest meci de baraj.

Hermannstadt are parte de un antrenor bun, în persoana lui Miriuță, un om ce reușește în dese rânduri lucruri minunate. La Cluj se anunță o asistență de cel puțin 20.000 de oameni, însă Lobonț și compania speră la un stadion plin. Meciul tur poate să fie unul destul de închis, clujenii nu vor să primească gol și probabil nu vor asedia poarta adversă, iar sibienii se mulțumesc și cu un egal alb. Totuși, noi credem că o să vedem goluri marcate, datorită nivelului jucătorilor, aceștia neavând o valoare foarte mare în a juca la un 0-0. Miriuță știe că un gol marcat în deplasare face cât o rămânere în Liga 1.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii