Urmareste-ne

SuperLiga

Ponturi pariuri „U” Cluj – Petrolul (05.08.2022). GG în duelul nou-promovatelor

„U” Cluj și Petrolul deschid vineri, de la ora 19:00, etapa a patra din SuperLiga, într-un meci care va avea loc la Mediaș. Cele două nou-promovate nu au încă nicio victorie în actuala ediție de campionat. 

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

„U” Cluj deschide scorul de fiecare dată

„U” Cluj nu s-a prezentat rău în startul campionatului, dar echipa lui Erik Lincar nu a reușit să câștige niciun meci până acum. În primele două etape, clujenii au obținut două remize cu același scor, 1-1, cu echipe prezente în cupele europene. După 1-1 în deplasare cu FCSB, a urmat tot un 1-1, la Mediaș, cu Universitatea Craiova, într-un meci considerat acasă. În etapa a treia a venit însă și prima înfrângere stagională, 1-3 la FC Argeș. De remarcat că în toate cele trei meciuri, „U” Cluj a deschis scorul. Înaintea etapei a patra, echipa ardeleană ocupă locul 13, cu două puncte.

Petrolul, un singur gol și un singur punct în trei etape

De partea cealaltă, nici Petrolul, o altă nou-promovată, nu a reușit să obțină vreo victorie în noua ediție de campionat. Ploieștenii au început destul de rău sezonul, cu două înfrângeri. După ce au cedat pe „Ilie Oană”, cu 0-1, în fața celor de la FC Voluntari, a venit eșecul de la UTA, scor 0-2. Echipa lui Nicolae Constantin a marcat primul gol și a obținut primul punct al sezonului în remiza 1-1 de acasă cu Sepsi. Un meci în care la 0-0 oaspeții au ratat un penalty. După trei etape, Petrolul este pe locul 15 (penultimul), cu un singur punct. Petrolul are o singură victorie în ultimele opt meciuri oficiale și o medie scăzută a golurilor marcate, ploieștenii fiind la a șaptea partidă la rând cu „0-2 goluri” la final. „U” Cluj are GG în ultimele patru meciuri oficiale și ne așteptăm ca istoria să se repete și cu Petrolul.  GG-ul e cotat la 1.96.

Ponturi pariuri „U” Cluj - Petrolul (05.08.2022)

Ponturi pariuri „U” Cluj – Petrolul (05.08.2022)

Alte trei ponturi pariuri „U” Cluj – Petrolul

  • PSF X @ 1,58
  • x2 @ 1,57
  • 3+ @ 2,34

 

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate