Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri U Cluj – Slobozia, 22 septembrie 2020. Clujenii sunt mari favoriți

Ponturi pariuri U Cluj – Slobozia, 22 septembrie 2020. Clujenii sunt mari favoriți. Echipa lui Costel Enache este în căutarea celei de-a doua victorii, una care s-o ajute să se urce în clasament până aproape de locurile de playoff.

Ponturi pariuri U Cluj – Slobozia, 22 septembrie 2020

  • U Cluj nu a avut un start de sezon bun și are doar trei puncte după primele trei partide disputate. Clujenii au debutat cu o victorie, 1-0 la Aerostar Bacău, dar apoi au venit cele două înfrângeri neașteptate, 0-1 cu ASU Poli Timișoara și 2-1 cu Gloria Buzău. Cea din urmă a dus la demiterea lui Adrian Falub și aducerea lui Costel Enache.

U Cluj – Slobozia, 22 septembrie 2020

  • De partea cealalată, Unirea Slobozia s-a descurcat onorabil pentru o nou promovată și a strâns patru puncte în primele trei etape. A învins cu 1-0 pe Turris, a pierdut 1-3 cu Concordia Chiajna și a reușit un egal fără goluri cu Mioveni. Totuși, mă aștept ca astăzi să nu mai reușească vreo surpriză.

U Cluj – Slobozia 1 pauză @ 1,86

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare