Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri U Craiova 1948 – CS Mioveni (01.04.2022). Oltenii au prima șansă

U Craiova 1948 și CS Mioveni se întâlnesc vineri, de la ora 17:30, în etapa a treia din play-out-ul Ligii 1. Revenirea lui Nicolo Napoli la Craiova a revitalizat echipa și oltenii au prima șansă.

Craiova, în creștere după revenirea lui Nicolo Napoli

Italianul Nicolo Napoli e la al optulea mandat în Bănie, dar rezultatele s-au văzut. Și cel mai ușor de remarcat creșterea echipei e dacă facem o comparație cu rezultatele dinainte. Adi Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică, ÎMPREUNĂ, în 19 etape, au cumulat 14 puncte. Același număr de puncte a obținut și Napoli cu echipa, dar în doar nouă meciuri. Asta în ciuda unor puncte pierdute pe final de meci. A fost acel 2-2 cu FCSB, când bucureștenii au egalat în minutul 90+2, din penalty, dar și un 1-1 cu UTA, când arădenii au marcat în minutul 90+1.
În play-out, oltenii nu au pierdut încă și nu au primit gol, jucând două meciuri în deplasare: 0-0 la Chindia și 2-0 la Gaz Metan Mediaș.

Mioveni e pe loc de baraj

De partea cealaltă, Mioveni, rivala deja de două sezoane a oltenilor, cu care au promovat simultan în vară, a reușit să stopeze o serie neagră de nouă meciuri fără victorie, grație succesului cu 1-0 în fața Chindiei în ultima etapă. Anterior, argeșenii bifaseră cinci remize și patru înfrângeri, din care trei în ultimele meciuri dinaintea victoriei cu Târgoviște. Mioveni e momentan pe loc de baraj, la un punct de salvarea directă.
Ultimul meci direct între cele două a avut loc în ultima rundă din 2021, înainte de revenirea lui Napoli la Craiova, meci încheiat 0-0. De data aceasta, oltenii au prima șansă și mizăm pe „PSF 1”, la cotă 1,75.

Ponturi pariuri U Craiova 1948 – Mioveni (01.04.2022)

Alte trei ponturi pariuri U Craiova 1948 – CS Mioveni (01.04.2022)

Pentru cei mai curajosi, se poate paria, cu sanse reale de reușită, chiar pe un succes al gazdelor

  • 2,05 este cota pentru „1 solist”
  • 2,05 este cota pentru „Mioveni nu înscrie”
  • 2,65 este cota pentru „minim două goluri ale gazdelor”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate