Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri U Craiova 1948 – Rapid București (1.03.2022). Liga 1 este pepiniera de bani

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale rundei se joacă în Bănie, între U Craiova 1948 și Rapid. Ambele au început campionatul în forță, dar acum suferă pe final de sezon regulat.

Universitatea traversează o formă bună

Formația din Bănie trece printr-o perioadă bună, echipa are 2 victorii, 2 egaluri și doar un eșec în ultimele 5 partide de campionat, iar jocurile anterioare dau încredere echipei că aceasta se va salva de la retrogradare la finalul stagiunii. După o serie de antrentori schimbați și mai multe decezii neînțelese de suportei, cei de la Craiova par să fi intrat pe făgașul cel bun. În partidele te pe teren propriu echipa craioveană a câștigat 17 din cele 30 de puncte de până acum, fiind neînvinsă de 4 etape pe teren propriu.

Rapid București – formă și statistici

În schimb, „giuleștenii” sunt într-o situație neplăcută. După egalul cu Dinamo (1-1), echipa din cartierul Giulești nu mai are șanse la play-off, deși, după un început de sezon fulminant, formația părea una dintre candidatele sigure la un loc în primele șase echipe ale campionatului. Forma din ultimele luni lasă de dorit, ultimul succes în Liga 1 fiind obținut abia în 10 decembrie, fapt care a cauzat prăbușirea Rapidului în clasament.

Pronosticul nostru pentru această partidă este „X2”. Oaspeții sunt obligați să obțină, presiunea din partea fanilor și a conducerii fiind foarte mare, iar un eventual succes ar calma spiritele.

Ponturi pariuri U Craiova 1948 - Rapid București (1.03.2022)

Ponturi pariuri U Craiova 1948 – Rapid București (1.03.2022)

Alte pronosticuri U Craiova 1948 – Rapid București:

  • Peste 1,5 goluri @ 1.50
  • Nu GG @ 1.73
  • Pauză sau final 2 @ 2.43
  • 2 @ 3.25

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate