Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri U.Craiova – Astra, 19 iunie 2020. Cota profitabilă: 1,82

Ponturi pariuri U.Craiova – Astra, 19 iunie 2020. Cota profitabilă: 1,82! Meci cu miză enormă pentru gazde, care au anunțat după aducerea lui Cristiano Bergodi că se gândesc la titlu. Partida este programată de la 20:00.

Ponturi pariuri U.Craiova – Astra, 19 iunie 2020

  • Universitatea Craiova este singura care momentan se mai poate lupta cu CFR Cluj, dar doar în cazul în care câștigă în această seară. Oltenii au un meci în minus și șapte puncte mai puțin decât cei de la Cluj. Dacă și-ar câștiga restanța, ar ajunge la doar patru puncte de prima poziție.

Cota profitabilă: 1,82

  • De partea cealaltă, Astra Giurgiu nu mai are niciun obiectiv. Nu se mai poate califica în Europa League după ce Federația Română de Fotbal nu i-a acordat licența pentru următorul sezon european. Ne așteptăm ca jucătorii giurgiuveni să nu fie concentrați 100% la acest duel.

U.Craiova – Astra 1 @ 1,82

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii