Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri U Craiova – CFR Cluj, 3 august 2020. Cea mai interesantă cotă a finalei Ligii 1

Ponturi pariuri U Craiova – CFR Cluj, 3 august 2020. Am pregăttit cea mai interesantă cotă a finalei Ligii 1, un meci care va decide campioana României. Partida este programată de la ora 20:30.

Ponturi pariuri U Craiova – CFR Cluj, 3 august 2020

  • Craiova a demonstrat până la acest ultim meci că merită că câştige titlul. La acest ultim meci oltenii trebuie să obţină minimum un punct şi să aştepte apoi un rezultat la masa verde pentru partida nedisputată cu Astra. Însă acest lucrur înseamnă o bucurie amânată. Dacă însă Craiova va câştiga în această seară, tot ceea ce am spus mai sus nu mai e valabil. Echipa lui Bergodi devine campioană îndiferent de ce se va întâmpla cu partida cu Astra.

Cea mai interesantă cotă a finalei Ligii 1

  • De partea cealaltă, CFR Cluj are o singură variantă pentru câştiga un nou titlu. E obligată să câştige pe Ion Oblemenco şi să nu mai aştepte o eventuală decizie a Comisiei de Disciplină a FRF, vreun proces la TAS sau orice altceva ce nu implică obţinerea pe teren a medaliilor de campioni.
  • Având în vedere miza uriaşă, ne aşteptăm la un duel de sub 2,5 goluri.

U Craiova – CFR Cluj sub 2,5 goluri @ 1,62

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate