Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Ucraina – Anglia (3 iulie 2021). Cotă 2,10 pentru un succes clar

Ponturi pariuri Ucraina – Anglia (3 iulie 2021). Ultimul sfert de finală se joacă în această seară, de la ora 22:00, între Ucraina şi Anglia, pe Stadio Olimpico din Roma. Una dintre ele va intra în careul de aşi, iar naţionala lui Gareth Southgate este mare favorită să reuşească lucrul acesta.

Ucraina, cel mai slab clasată înainte de faza eliminatorie

Ponturi pariuri Ucraina – Anglia (3 iulie 2021). Ucraina are o singură victorie în timp regulamentar şi este echipa calificată în faza eliminatorie de pe cel mai slab loc. A fost a patra cea mai bună formaţie de pe poziţia a treia în grupă. A bătut doar debutanta Macedonia de Nord, 2-1. În rest, înfrângeri la limită, 2-3 cu Olanda şi 0-1 cu Austria, plus un succes, dar după reprizele suplimentare, 2-1 cu Suedia. Atingerea sferturilor de finală este o performanţă în sine.

Anglia nu a luat gol

Ponturi pariuri Ucraina – Anglia (3 iulie 2021). După eliminarea Franţei, Anglia a rămas principala favorită la cucerirea trofeului. Este singura naţională care nu a luat gol la acest Euro 2020. După 1-0 contra Croaţiei şi Cehiei, plus un 0-0 cu Scoţia, în grupă, englezii şi-au eliminat marea rivală, pe Germania, cu 2-0. După 3 goluri ale lui Sterling, Kane a marcat şi el, în sfârşit, iar lucrurile stau din ce în ce mai bine pentru Southgate. „2 pauză / 2 final” are cota 2,10.

Ponturi pariuri Ucraina – Anglia (3 iulie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Ucraina – Anglia (3 iulie 2021). Anglia este formaţia cu lot superior, cu vedete şi cu prima şansă la victorie. Dar, pentru Anglia va fi primul şi ultimul meci departe de Wembley (indiferent de rezultat, pentru că semifinalele şi finala se joacă la Londra). Fanii nu vor fi în tribune, decât în număr foarte mic, din cauza măsurilor impuse de autorităţile italiene. Un mare minus pentru Southgate şi ai lui, care trebuie să facă faţă şi presiunii de a fi favoriţi. Puteţi încerca şi:

  • 1,73 – cota pentru „2 şi peste 1,5 goluri”
  • 1,96 – cota pentru „gazdele marchează”
  • 2,05 – cota pentru „peste 2,5 goluri”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate