Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Ucraina – Portugalia: 2.15 pentru victorie!

Ponturi pariuri Ucraina – Portugalia: 2.15 pentru victorie! Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei se joacă între Ucraina și Portugalia. Cristiano Ronaldo este obligat să ia toate cele trei puncte în această deplasare dacă vrea primul loc.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Ucraina – Portugalia

Înaintea acestui duel, ambele naționale sunt neînvinse. Ucraina are cinci victorii și un egal după șase partide, în timp ce Portugalia are trei victorii și două egaluri. Gazdele au 16 puncte, în timp ce oaspeții au 11. Ucraina a câștigat cinci meciuri și a făcut un egal, în timp ce Portugalia are trei victorii și două rezultate de egalitate. În tur, cele două formații au terminat la egalitate, scor 0-0. Acum, ne așteptăm la un meci dominat de oaspeții, mai ales că au nevoie de victorie dacă vor să atace primul loc în grupă.

+ încă 4 ponturi ușoare pentru Ucraina – Portugalia

Având în vedere forma celor două naționale, cu cinci, respectiv trei victorii la rând în aceste preliminarii, ne așteptăm să vedem un meci foarte spectaculos, cu foarte multe ocazii de poartă, dar la finalul căruia portughezii vor pleca cu toate cele trei puncte.

  • 1,27 este cota pentru X2
  • 2,30 este cota pentru Peste 2,5 goluri
  • 4,75 este cota pentru X/2
  • 1,90 este cota pentru Ambele înscriu

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii